S.C. NOVA CONTROL SRL

Adresa
Str.Eneas nr.116,
300 209 Timisoara Romania

Contact
Tel/Fax:0256-275265
Mobil: 0722-629599
E-mail: office@ndt.ro
WebPage: www.ndt.ro

 

 

In prezent

Astazi, fenomenul de globalizare insotit de intensificarea interactiunii diferitelor sisteme economice si implicit a concurentei deschide agentilor economici si omenirii in general noi orizonturi si provocari legate de dezvoltare dar pune in aceeasi masura accentul pe durabilitatea lucrurilor sau strategiilor create.

Interconectarea sistemelor si viziunea globala a pietei nu confera intotdeauna stabilitate firmelor, stabilitatea depinzand in primul rand de felul in care agentii economici inteleg schimbarile, consecintele acestora si viteza cu care isi adapteaza strategiile la mediu.

Datorita intensificarii concurentei scopul intreprinderii capitaliste acela de a produce pentru piata se transforma astazi in acela de supravietuire pe termen lung de aici necesitatea unei dezvoltari durabile.

Stabilitatea si rezistenta, fiabilitatea echipamentelor joaca unul din rolurile esentiale in ceea ce economistii numesc competitivitatea produselor. Astazi ciclul de viata al produselor este din ce in ce mai scurt, practicarea economiilor de scara sau internalizarea diferitelor activitati nu sunt intotdeauna la indemana oricui iar exigentele consumatorilor (exploatatorilor) ce privesc caracteristicile echipamentelor si calitatea produselor au crescut si s-au diversificat. Cu toate acestea, dintr-o viziune tehnica dar si economica s-a simtit nevoia standardizarii in majoritatea domeniilor de activitate. In acest context, omul si masina sunt astfel determinati sa construiasca tot mai mult, mai economic, mai rapid dar si mai sigur in acelasi timp. Controlul este chemat sa participe la toate etapele de elaborare a unui produs de la concepere la exploatare, mentenanta sau reciclare.

 

 
 
(c) Copyright NOVA CONTROL 2005 - 2011